avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cartea tehnica a constructiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cartea tehnica a constructiei

Am fost inviati, in urma unei notificari transmise de asociatie pentru preluarea Cartii Tehnice.
Am costatat ca aceasta nu este intocmita conform legislatiei HG273/94 cu completarile si modificarile ulteriare (nici macar autorizatia nu era completa-prezenta doar prima pagina).
Am refuzat preluarea ei in aceasta forma, punandui-se in vedere investitorului sa predea Cartea tehnica cu respectarea legii. Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac in cazul in care acesta nu se conformeaza.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:55, 22 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Atentie ,nu dezvoltatorul completeaza cartea tehnica a constructiei
Daca doriti preluarea cartii tehnice a imobilului ,fie desfasurati demersurile catre de dezvoltator ca acesta la randul sau ,sa solicite autoritatii emitente sa respecte si sa aplice dispozitiile in vigoare privitor la completarea cartii tehnice ,fie puteti dv ca si asociatie de proprietari sa contactati direct emitentul cartii tehnice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea tehnica a imobilului. ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Revin cu o intrebare la dumneavoastra.Sunt presedinta a A.P. a unui bloc nou,construit in 2014 in Popesti-Leordeni.Am solicitat cartea tehnica a ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a blocului buna seara, in urma cu 2 ani un bloc ... Maria-BiancaT Maria-BiancaT Cartea tehnica a blocului Buna seara, in urma cu 2 ani un bloc din cadrul unui ansamblu rezidential a fost dar in folosinta fara predarea cartii tehnice. De ... (vezi toată discuția)
Preluare carte tehnica bloc nou stanciu.razvan stanciu.razvan Buna ziua, sunt primul presedinte de asociatie dintr-un bloc nou construit. Intrebarea mea este daca pot prelua cartea tehnica incompleta a constructiei ... (vezi toată discuția)