buna ziua
am un contract de credit garantat cu ipoteca imobiliara cu easy credit 4 all ifn sa. dupa mai multe restante imobilul a fost scos la licitatie el fiind vandut al a doua licitatie in data de 02,06,2016 cu o suma suficienta pentru acoperirea creditului dar si a onorariului executorului. actul de adjudecare este din data de 3,06,2016 comunicat mie acasa la cateva zile dupa aceea. stiu ca am un termen de 30 de zile sa fac contestatie la actul de adjudecare sau de când s-a facut înregistrarea provizorie in certificatul de carte funciara invocând anumite motive printre care eu as folosi clauzele abuzive ale contractului de credit. credeti ca am vreo sansa sa fac ceva? eu nu sunt de acord nici cu suma datorata si cu atat mai putin cu suma cu care a fost vanduta casa fara sa se tina cont de imbunatatiri dupa un raport facut de un evaluator din exterior cu care de altfel nu m-am vazut niciodata. eu in casa nu ma mai mut...voiam sa o vand oricum si sa le dau banii dar nu am reusit in timpul foarte scurt pana la licitatie.
multumesc