Buna ziua
Am un contract de credit cu ipoteca imoboliara incheiat cu Easy Credit 4 All ifn Sa. In urma acumularii unor datorii pe fondul cresterii dobanzilor penalizatoare executorul mi-a scos apartamentul la licitatie. Nu s-a vandut din prima dar la a doua licitatie care a avut lic pe 2 iunie 2016 s-a vandut cu o suma care abia abia acopera debitul catre banca. Executorul nu si nici datoriile apartamentului la intretinere si impozite locale. Am aflat ca am 30 de zile sa fac contestatie la executare in instanta pe motivul clauzelor abuzive din contractul de credit sau a subevaluarii imobilului. E adevarat? Sa caut un avocat, mai am vreo sansa?
Multumesc
Intr-adevar, puteti formula contestatie impotriva procesului-verbal de licitatie in termen de o luna de la data inscrierii adjudecarii in cartea funciara.Contestatia se noteaza in cartea funciara la cererea contestatorului,iar in lipsa,la cererea instantei de executare.[Art.849 NCPC].Daca credeti ca va puteti apara singur, nu este obligatoriu avocat, opinia mea este totusi sa apelati la un avocat, cel putin ptr.consultanta in mod concret pe speta dvs.