avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare la apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare la apel

Buna ziua, doresc sa renunt la un apel formulat de mine anul trecut. In faza preliminara am fost scutit de taxa de timbru si mi-a ramas de platit o taxa judiciara modica. Daca nu o platesc se anuleaza cererea? Mentionez ca deja s-a stabilit primul termen de judecata. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 15:10, 22 Iunie 2016
daca nu achitati taxa de timbru care vi s-a comunicat se anuleaza apelul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare la reexaminare popescumierleanu popescumierleanu In data de 4 10.2013, mi s-a comunicat la camera grefierilor decizia anularii cererii de succesiune pe motiv ca nu am semnat, In data de 8.10.2013, am semnat ... (vezi toată discuția)
Comunicare taxă de timbru judiciar, în cât timp trebuie s-o plătesc? ce se întâmplă dacă depășesc termenul? nicoara_a nicoara_a Buna ziua, Am depus o cerere pt recalcularea pensiei si am primit o comunicare din partea judecatoriei cum ca in termen de zece zile de la primirea ... (vezi toată discuția)
Taxe de timbru ContSters88252 ContSters88252 am deschis o actiune in instanta cu trei petite pentru care trebuie sa platesc taxa de timbru. am platit pentru doua petite dar nu am ... (vezi toată discuția)