avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua
sotia mea a inaintat act de divort in 24-04-16 si inca nu mi-a venit nimic acasa nici o citatie problema e ca ia a bagat divortu ,pentru ca am prinso ca ma inselat a avut o aventura de 7 luni cu un barbat la care a mai ramas si insarcinata cu acel om si de frica a bagat divortu la care eu nu sint de acord cu divortu sa divortez avem inpreuna un copil de 4 ani la care ia in astea 7 luni de aventura am avut mai multe probleme cu ia zicea ca sta peste program la servici si statea cite 3-4 ore in plus pleca de acasa si zicea ca e ziua nustiu ce colege si multe alte dar ea pleca sa se intilneasca cu amantu mintea foarte mult dar am trecut cu vederea peste tot cum se poate sa nu divortez.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:48, 22 Iunie 2016
Trecand peste greselile gramaticale, dvs nu puteti tine cu forta intr-o casatorie o alta persoana. Tot va divorta daca va prezentati sau nu in instanta.
Daca are un astfel de comportament e mai bine sa divortati pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot in acest punct veti ajunge. E mai simplu sa va prezentati si sa declarati ca sunteti de acord , situatie in care nu se vor mai administra probe.
Cand primiti adresa instantei formulati intampinare in termenul legal.. Aratati ca nu sunteti de acord cu desfacerea casatoriei, situatie in care sotia in calitate de reclamanta va trebui sa probeze existenta motivelor temeinice de divort.
Dacă vrea să divorțeze,,,va divorța. Trebuie doar să facă probele necesare, de regulă proba cu martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inselat ! ce pot face ?! buna ziua , numele meu este ... Eugen216 Eugen216 Am fost inselat ! Ce pot face ?! Buna ziua , numele meu este Eugen , am 31 de ani . Sunt casatorit de 3 ani ( relatie de 6 ani in total ) . Sotia m-a inselat ... (vezi toată discuția)
Buna. sotia mea vrea sa divorteze dupa 7 ani de relatie si 9 ... Sergiu. p Sergiu. p Buna. Sotia mea vrea sa divorteze dupa 7 ani de relatie si 9 luni casnicie. Nu avem copil, si nici bunuri de impartit. Ea a bagat divortu in instanta fara ... (vezi toată discuția)
Mia luat copilull numai de 3 luni la plasament costel25 costel25 A fost cei de la centru de plasament nu ia placut cum e la mine situatia ia dat mosul meu o cerere cu privire la situatie ca in 2 saptamani imi renovez casa ... (vezi toată discuția)