avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proprire pe salar de catre A.N.A.F.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proprire pe salar de catre A.N.A.F.

Buna seara!Sotul are proprire pe salar din cauza ca sa angajat cat era in concediu de paternitate si nu a anuntat.Nu a stiut ca trebuie sa anunte si paternitatea a venit in continuare pe ultimele cateva luni.Dupa 2 luni ce sa terminat paternitatea a venit hartie ca datoreaza 6000 si ceva de lei catre A.N.A.F. Pe urma i sa pus proprire pe salar,contul este blocat pana isi trage statul banii.Pana aici totul este ceva normal,ei trag banii si dupa 3-4 zile deblocau contul si puteai linistit sa iti faci treaba cu restul ce ramanea.Doar ca in aceasta luna suma este blocata de mai bine de o saptamana si nu trag nici banii nici nu deblocheaza.Intrebarea mea ar fi daca este posibil ca dupa mai multe luni in care deblocau contul dupa ce isi trageau ce aveau de tras,acum sa ramana tot salarul blocat pana isi trag absolut toata suma sau ar fi doar o intarziere din partea lor?.Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

poprire cu executare silita Catalin2010 Catalin2010 O unitate bugetara (u.b.) are poprire pe conturi, inclusiv la banca la care are deschis contul de salarii din care se vireaza banii in contul fiecarui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o poprire pe cont și as vrea sa va intreb dacă ... Sultzzy Sultzzy Buna ziua, am o poprire pe cont și as vrea sa va intreb dacă este un termen limita in care trebuie achitata datoria. Trebuie sa plătesc 1/3 din salariu timp ... (vezi toată discuția)
Datorii catre casa de asigurari de sanatate Chaverny Chaverny In perioada 2002-2007 am avut un PFA pentru consultanta in asigurari. La finalul anului 2007 am inchis activitatea si am plecat din tara. Acum cateva zile am ... (vezi toată discuția)