avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita.
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita.

in cazul unui proces de intoarcere executare,pierdut ,desi intimatul a urmat toate formele de aparare.Intrebarea este: ce se poate executa silit ,acesta neavind nimic pe numele lui in Romania ,el lucrind in alta tara din UE..In Regulamentul UE ,in care se poate supune executarii o Hotarire definitiva unui stat aparinind Comunitatii Europene ,am inteles ca aceasta se poate executa doar in cazul in care cel intimat nu s-ar fi prezentat sa se apere in instantele tarii respective,in nici un fel, astfel dovedind ca se face vinovat si acceptind vinovatia. Ori intimatul din aceasta situatie ,s-a prezentat prin avocat si ,si-a demonstrat in toate formele de atac,nevinovatia,numai ca cu statul roman nu te poti apara,desi ai dreptate.Va multumesc daca ma puteti lamuri.

Alte discuții în legătură

Recurs proces simona simona  simona simona Am un recurs pe rol,dupa patru ani de alte procese pe aceeasi tema-executare silita in care cu toate ca titlul exec.nu-i desfiintat,debitorul(institutie de ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare silita simona simona  simona simona Buna ziua! Asi dori sa stiu ,daca cineva ma poate ajuta, ce se intimpla in cazul in care este admisa intoarcerea executari silitei,iar piritul este plecat de ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare simona simona  simona simona asi dori sa stiu daca in cazul unei instirutii de stat,care nu a respectat o hotarire judec. in urma careia urma sa restituie benevol o creanta,si din rea ... (vezi toată discuția)