Am un recurs pe rol,dupa patru ani de alte procese pe aceeasi tema-executare silita in care cu toate ca titlul exec.nu-i desfiintat,debitorul(institutie de stat) solicita intoarcerea exec. si aceast lucru se intimpla din cauza voita sau nu a executorului jud. care a solicitat incuviintare dela o instanta necompetenta terit.In acest caz,eu nefiind vinovata cu nimic,sint sanctionata sa restitui banii ce mi se cuveneau si pe care debitorul nu a binevoit sa mi-o restituie ,plus comisionul pe care l-a incasat executorul care a facut gresalaSi la aceste toate se adauga si rata inflatiei la zi..Instanta de judecata ,admite debitorului actiune de intoarcere a exec. cu toate ca recunoaste nevinovatia mea.Atunci unde ar trebui sa-mi caut dreptatea,fiindca in Romania,se discuta in emisiuni TV,ca instantele au ordin dela conducerea tarii ,sa respinga toate actiunile legate de finante.Deci nu-mi voi putea afla dreptatea in nici-o instanta,acestea respectind ordinele dateAm contractat si avocat care sa ma apere,insa acestia am inteles ca-s decorativi in procese.Nu se ia in considerare pledoariile lor..Daca cineva ma poate ajuta cu o indrumare deoarece sint f.derutata Voi fi obligata sa restitui de trei ori (sau mai mult) decit am luat.Va multumesc
stimata dna Milika.Daca eram cunoscatoare,clar nu asi fi intrebat.Insa ceeace am scris referitor la avocat,chiar aseara s-a discutat pe Romania TV.Asa ca eu ce sa inteleg,ca jurnalistii - a patra putere intr-o tara,au surse sigure de unde se inspira.Si de fapt acest lucru mi l-a spus si executorul jud. care mi-a facut gresala.Pe cine oare sa mai cred ,cind de patru ani ma plimb prin procese interminabile,eu personal neavind nici o vina in aceasta cauza.Totusi multumesc pentru raspuns si apreciere.