avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

Buna ziua,eu sunt casatorita cu un cetatean albanez de 2 ani,as vrea sa ai schimb permisul din albanez in romanesc,doar ca ai trebuie dovada de domiciliu in Romania,eu pana acuma nu i-am facut nici un document pentru ca locuim in Italia,as vrea sa stiu daca pot sa ai fac rezidenta normala pentru ca din cate am inteles permisul de sedere daca nu locuieste in Romania nu il poate face!! Acuma nu stiu daca rezidenta cu permisul de sedere e aceasi lucru scuza-mi ignoranta!!Va multumes frumos si astept un raspuns!!

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil marya123 marya123 Buna seara, Am o sora in Italia si in urma unei relatii de concubinaj cu un cetatean albanez au impreuna un copil. Copilul este recunoscut de tatal lui. ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean albanez teo87 teo87 Buna ziua ma numesc teodora si sunt logodita cu un cetatean albanez de un an jumatate, locuim amandoi in Anglia momentan dar am vrea sa oficiem casatoria in ... (vezi toată discuția)