avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschiderea unui restaurant de catre un francez in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschiderea unui restaurant de catre un francez in Bucuresti

Un francez vrea sà deschidà in Bucuresti ,,o creperie" ,adicà un mic restaurant unde mancarea este pe bazà de clàtite! (Sàrate sau(si) dulci).
As vrea sà stiu dacà modalitàtile de deschidere sunt aceleasi (sau nu) ,cum sunt pentru un cetàtean roman ?!
Care sunt pasii ,formalitàtile necesari(e) dupà inchirierea sau cumpàrarea spatiului ?
Si dacà toate aceste formalitàti pot fi efectuate de un roman in numele francezului (ideea este ,ca francezul sà nu stea luni intregi in tarà sà alerge dupà tot felul de hartii ,stiind cà dureazà ...) .
Multumesc mult in avans ptr raspunsurile dvs. !
Succes tuturor!
Cel mai recent răspuns: Lazareta , utilizator 16:27, 23 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult pentru ràspunsul dvs. !

O dupà amiazà linistità và doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie hekermeker hekermeker Buna ziua Am dobandit cetatenia romana prin nastere si in acest an am primit si cetatenia maghiara.Deci am dubla cetatenie. Din ianuarie 2011 locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Investitor strain anonim anonim Un investitor strain care vrea sa isi deschida o firma de import-export in Romania trebuie sa faca aceleasi demersuri ca si un cetatean roman sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Asociatie intre romani si persoane cu alta cetatenie simodu simodu Buna ziua. Ne pregatim sa infiintam o asociatie cu profil educational-cultural, in care unul din cei 3 membri fondatori este cetatean francez, rezident de ... (vezi toată discuția)