avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu cetatean Moldovean in Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu cetatean Moldovean in Romania

Buna seara, as dori sa stiu si eu care sunt documentele necesare pentru casatorie cu cetatea moldovean in romania. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:43, 24 Iunie 2016
cetateanul moldovean sa aiba pasaport biometric sau unul normal dar cu viza. certificatul de nastere in original si copie legalizata la notar, adeverinta de cutuma eliberata de starea civila de la locul de nastere ori de ambasada, buletinul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean moldovean Mada Ivan Mada Ivan Buna ziua. As dori sa ma casatoresc in Romania cu un cetatean moldovean care este divortat. Am vrut sa facem cununia civila in Italia, unde locuim in prezent, ... (vezi toată discuția)
Casătorie intre o cetățeancă moldoveancă și un cetățean român Natusea Natusea Buna seara as vrea si eu un raspun sa problema mea, eu sunt din moldova si ma casatoresc cu un cetatean roman si locuim in rominia care este procedura de ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean din colombia emy h emy h buna seara ...as dori sa aflu ce acte necesare ar trebui unei cetatene din colombia pentru a se casatori cu un cetatean roman mentionez casatoria va avea loc ... (vezi toată discuția)