avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Buna ziua amo nelamurire va rog un sfat mi_ am dat demisia cu data de 31 06 2016(data nu exista iunie este din 30 de zile) in data de 02 06 firma mia desfacut cim cu data de18 06 (sambata) este legal va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:35, 1 Iulie 2016
1. Nu aveti cum sa va dati demisia cu data respectiva.

2. In ce baza (articol) societatea v-a desfacut c.i.m. in 18.06.2016 ?
Mesaj reeditat
@Rvasile

Dată post: Vineri, 1 Iulie 2016, 09:14
Forum Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele
Subiect Demisie

Buna un sfat va rog frumos in data de 02 06 am trimis firmei o cerere de demisie in care solicitam incetarea CIM cu data de 31 06 2016(data este incorecta iunie are 30 de zile)firma mia desfacut CIM in baza art 81 aln 7 cu data de 18 06 (sambata)vreu sa stiu daca:
Daca de demisia mea se putea tine cont in contextul respectv
Preavizul incepe in data de 02 06 sau in 31 06 in demisie nu am specificat nici un art in baza caruia doresc desf CiM
Si daca data de 18 06 este corecta si nu trebuia sa fie data de 22 06 zi lucratoare (21 06 fiind sarb. Legala) va multumesc
======

:offtopic: Interventie moderator
Va rog sa nu mai decxshideti mai multe topicuri legate de aceeasi problema. Puteti continua sa ouneti intrebari legate de problema dvs , in topicul initial deschis.

Va multumim pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz gaby2005 gaby2005 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea... pe data de 31.05.2010 am depus cerere de demisie fara preaviz.... tin sa mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Demisie sub presiune pitic1991 pitic1991 Buna seara , Vreau si eu un sfat referitor la o problema. O colega a fost fortata sa-si scrie demisia pe motiv ca colegii de serviciu nu o doresc in randul ... (vezi toată discuția)
Demisie datata in zi nelucratoare rrramor rrramor Pot inchide un CIM pe baza unei demisii pe care angajatul a datat-o cu data unei zile nelucratoare? Cand o pot inregistra eu in registratura? Multumesc (vezi toată discuția)