Buna seara ,
Vreau si eu un sfat referitor la o problema. O colega a fost fortata sa-si scrie demisia pe motiv ca colegii de serviciu nu o doresc in randul lor , iar conducerea i-a solicitat demisia. Ea a scris-o de mana , dar in cerere a specificat ca isi da demisia din functie incepand cu data de 02 mai 2009 . Avand in vedere ca ziua de 2 mai este intr-o sambata , cererea este scrisa dupa ce a fost supusa unei ''hartuiri'' verbale , aceasta demisie e valabila ? Colega mi-a cerut sfatul si eu i-am zis ca nu este valabila.
Multumesc.
Salariatul poate solicita instanţei anularea demisiei sale ca act juridic unilateral, în cazul în care consimţământul său a fost viciat prin eroare, dol sau violenţă.Problema se pune daca poate face dovada celor afirmate?
Buna seara ,
Intre timp a fost trimisa retragerea demisiei prin posta catre compartimentul resurse umane. Totodata a fost instiintat si prin email de aceasta retragere a demisiei . Normal acum ar fi trebui sa se primeasca un raspuns sau se continua procedura de incheiere CIM ?
Mulltumesc.