avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor permanent ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor permanent ore suplimentare

Exista varianta sa acordam un spor permanent pentru ore suplimentare raportat la salariul de baza pe care sa-l includem in contractul de munca? Daca da, in ce procent?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:32, 24 Iunie 2016
Se efectueaza in fiecare zi ,ore suplimentare de catre salariat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal hg nr. 500/2011 - cuantum sporuri alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as dori sa stiu daca este posibil sa trecem in revisal hg500 valoarea sporului pt ore suplimentare(75%) ?eu din cate stiu(nu intocmesc statele de ... (vezi toată discuția)
Calcul spor de noapte puyku puyku Buna ziua! Ma intereseaza daca poate sa-mi precizeze cineva cum se calculeaza sporul de noapte si cum se interpreteaza art 41 din contractul colectiv la nivel ... (vezi toată discuția)
Intocmire adeverinta pensie de ctre angajator sanda seimann sanda seimann Ma scuzati ca revin la acelasi subiect, dar doresc sa ma lamuresc cat mai bine asupra acestor adeverinte pe care unitatea la elibereaza pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)