avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... incompatibilitatea unui functionar public
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

incompatibilitatea unui functionar public

daca sunt functionar public sunt incompatibil cu calitatea de presedinte al comisiei de cenzori?
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 17:42, 18 August 2009
Da este incompetibilitate.
Functionarul public nu poate desfasura nicio alta activitate inafara celei pentru care a fost numit prin concurs si numai de catre institutia publica la care lucreaza.
Precizez ca activitatea mea nu ar fi remunerata si se desfasoara in cadrul asociatiei de proprietari unde locuiesc.
sunt pareri potrivit carora asociatia de proprietari nu face parte din categoria unitatilor cu scop lucrativ pentru ca nu urmareste un interes patrimonial.
Luati, domnule, presedentia comisiei de cenzori!!! Nu va mai formalizati pentru nimica toata. Ce incompatibilitate savarsiti? In ce masura aranjati ploile in asociatia de proprietari prin prisma functiei publice pe care o aveti? Asta a fost o idee, prost orientata si mai prost interpretata. Noroc ca vreti sa va ocupati de ceva in asociatia din care faceti parte, ca oameni care sa vrea sa se implice sunt prea putin si fug ca dracu' de tamaie de vreo responsabilitate obsteasca.
Opinia mea este sa va luati aceasta responsabilitate fara grija. Si nu trambitati faptul ca sunteti functionar public, dar nu de alta ...sa nu se gaseasca vreun prost sa va faca vreo bucurie......in rest...la cata indolenta si "habar-n-am" exista nu cred sa aveti vreo problema.
Ultima modificare: Luni, 17 August 2009
elga50, moderator
multumesc elga, macar sa nu imi fie rusine sa vina cineva in vizita, ca bani oricum nu iau. Ce ploi poti sa aranjezi la o asociatie de proprietari? Buna functionare tine de buna gospodarire si de bunul simt (care uneori lipseste cu desavarsire) al locatarilor.

Alte discuții în legătură

Functionar public versus cenzor asociatie de locatari ina_lucretia ina_lucretia Sun functionar public in domeniul financiar la ANAF si sunt propusa sa fiu cenzor la administratia de locatari (chiriasi). Pot ocupa aceasta functie? Aceasta ... (vezi toată discuția)
Calitatea de funcþionar public este incompatibilã? louis philippe louis philippe Funcţia de preşedinte al unei asociaţii de proprietari renumerată lunar este incompatibilă sau compatibilă cu functia de consilier la D.J.T.L.(taxe ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public lixa lixa Sunt functionar public si mi s-a propus calitatea de presedinte al comisiei de cenzori la asociatia de proprietari unde locuiesc.Dupa parerea mea nu as fi ... (vezi toată discuția)