avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arest pe baza mandatului european
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arest pe baza mandatului european

daca o persoana este arestata in slovenia pe baza unui mandat european emis de romania si are de executat 1 an de pedeapsa....intrebarile sunt urmatoarele
-cand il transfera in romania se scade timpul care a stat arestat in slovenia?
-daca are de executat un an cat timp trebuie sa faca zi la zi?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:43, 8 Iulie 2016
Buna ziua!

Perioada de arest va fi dedusa din pedeapsa.
Un an va face. Asta in cazul in care nu va fi eliberat conditionat si va face 2/3 din pedeapsa. Practic poate iesi dupa 8 luni daca sunt indeplinite anumite conditii: comportamentul in detentie, vizite din partea familiei, munca...

Cu stima.
Sa aibă grija sa aibă actele din care rezulta detenția di Slovenia.
Se va deduce detenția.
O sa îl tina mai intai în carantina la arest.
va multumesc pentru raspunsuri....as mai avea o intrebare....de 3 zile este in romania la rahova....imi puteti spune cat dureaza transferarea lui in zona de domiciliu???
E greu de spus.
În cca 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se aduce un urmarit international? looly looly Buna ziua. As dori sa va intreb unde se aduce un urmarit international prins in italia?Stiu ca a fost prinsa, pentru ca este femeie , in Torino si adusa in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în ... Rareș Andrei Rareș Andrei Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în Germania as vreau și eu sa ma ajutați cu un răspuns este arestat pentru conducere fără ... (vezi toată discuția)
Condamnare in slovenia carladream carladream As avea nevoie de ajutorul dumneavoastra.Sotul meu a fost condamnat la inchisoare cu executare 2 ani si 6 luni in slovenia,am inteles ca acolo va face o 2 ... (vezi toată discuția)