avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Renuntare abonament Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Renuntare abonament Orange

Buna ziua,am trecut de pe cartea prepay la abonament orange in data de 15.06.2016 si primit un telefon nou dar care de la inceput se reseteaza,a fost trimis in service din cauza defectiunii softului
si astazi dar tot la fel face.As vrea sa stiu daca pot inchide abonamentul
se poate inlocui telefonul! Incetarea contractului de abonament se face potrivit contractului!
av_stagiar2014 a scris:

se poate inlocui telefonul! Incetarea contractului de abonament se face potrivit contractului!

Fals, domnule avocat! Clauzele acelea prin care firmele de telefonie au pretentia sa le platesti toate lunile ramase sunt abuzive! Cu o simpla plangere la ANPC ei vor renunta imediat la ele, au f ost declarate abuzive de catre tribunale din tara!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange adga adga Buna ziua, In Noiembrie 2017 am facut un contract cu Orange pe un abonament ME43 langa care am cumparat si un telefon Iphone 8, abonamentul fiind pe 24 ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract servicii telefonie orange hdanny hdanny Am 4 contracte de abonament de telefonie la societatea de telefonie Orange Romania S.A. In data de 15.02.2016 am depus la societatea Orange cererea de ... (vezi toată discuția)