avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cic sau stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cic sau stimulent

Buna ziua! Daca eu am revenit la serviciu inainte cu 63 de zile supuse impozitului, inainte de împlinirea vârstei de 2 ani a copilului si sotul solicita acea lună de cic, eu mai beneficiez de stimulent pana la 3 ani?
Cel mai recent răspuns: Mady1183 , utilizator 09:05, 1 Iulie 2016
1. Daca ati reluat activitatea cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul 2 ani veti putea beneficia de stimulentul de insertie dupa ce termina sotul concediul crestere copil (CCC) si pana implineste copilul 3 ani.

2. In primele zile din saptamana viitoare trebuie sa apara in Monitorul Oficial HG de modificare a Normelor de aplicare a OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor si ne vom lamuri mai bine.
multumesc! ramane sa revin pentru lamuriri dupa publicarea normelor aprobate.
buna ziua! am vazut ca s-au aprobat si publicat normele de aplicare pt lg 66/2016 dar nu sunt in masura sa le interpretez, legat de nelamurirea mea initiala. Ma puteti ajuta?
Ramane valabil raspunsul meu anterior: deoarece ati reluat activitatea inainte cu 63 de zile de a implini copilul 2 ani veti beneficia de stimulentul de insertie dupa ce termina sotul CCC si pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 3 ani.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez sa primesc stimulentul de insertie? florinonly florinonly Buna ziua, Va rog sa imi comunicati cand pot sa ma intorc incampul muncii pentru a beneficia de stimuletul de intoarcere din concediul crestere ingrijire ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal Denisa36 Denisa36 Buna ziua.Atat eu cat si sotul meu putem intra in concediu de crestere copil,amandoi fiind salariati.Eu as dori sa intru in concediu prenatal pe data de 1iulie ... (vezi toată discuția)
Intrerupere ccc florian-florian florian-florian se poate intrerupe concediul de crestere copil? (vezi toată discuția)