Buna ziua! Daca eu am revenit la serviciu inainte cu 63 de zile supuse impozitului, inainte de împlinirea vârstei de 2 ani a copilului si sotul solicita acea lună de cic, eu mai beneficiez de stimulent pana la 3 ani?
1. Daca ati reluat activitatea cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul 2 ani veti putea beneficia de stimulentul de insertie dupa ce termina sotul concediul crestere copil (CCC) si pana implineste copilul 3 ani.
2. In primele zile din saptamana viitoare trebuie sa apara in Monitorul Oficial HG de modificare a Normelor de aplicare a OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor si ne vom lamuri mai bine.
buna ziua! am vazut ca s-au aprobat si publicat normele de aplicare pt lg 66/2016 dar nu sunt in masura sa le interpretez, legat de nelamurirea mea initiala. Ma puteti ajuta?
Ramane valabil raspunsul meu anterior: deoarece ati reluat activitatea inainte cu 63 de zile de a implini copilul 2 ani veti beneficia de stimulentul de insertie dupa ce termina sotul CCC si pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 3 ani.