avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata salariului la timp
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata salariului la timp

Buna ziua. Sotul meu a lucrat in Germania cu contract de munca pe 3luni. Contractul a fost incheiat in Germania cu angajatorul de acolo. La expirarea contractului si anume pe 30mai, sotul meu s-a intors in tara, nemaivrand sa reinnoiasca contractul. Problema este ca pe data de 15iunie trebuia sa primeasca in cont salariul pe luna mai, insa nu au intrat. Luand legatura cu angajatorul, sotului meu i s-a spus ca intarzie cateva zile din cauza unor probleme. Firma are mai multe sucursale in diferite orase, insa cei din orasul in care a lucrat si sotul meu nu au primit banii. Celorlalti din celelalte locatii li s-au platit drepturile salariale. Va rog mult sa ne dati un sfat ce trebuie facut, deoarece ieri angajatorul nu a mai raspuns la telefon. Cu multumiri, o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 25 Iunie 2016
Puteti sa va adresati :
- Agentiei Federale a Muncii

sau

- Ataşatul pe probleme de muncă şi sociale din cadrul Ambasadei Romaniei la Berlin, care va poate indruma in solutionarea problemei dvs.
E-mail: berlin.social@mae.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face contract de munca fără să-l semnez eu în germania Antonel1983 Antonel1983 Am lucrat la o firma în Germania și mi sa promis ca o sa am salariu de 2000 de euro și contractu de muncă nu lam semnat.. În fine eu am început lucru și ... (vezi toată discuția)
Neplata salariu corina apostolescu corina apostolescu Am contract de munca pe germania si angajatorul dupa ce mi am dat demisia nu vrea sa mi plătească salariul pe ultima luna lucrată. Cum pot sa mi recuperez ... (vezi toată discuția)
Insolventa in germania 12345mc 12345mc am o firma in insolventa in Germania acum vreau sa ma angajez. Întrebarea mea este câți bani am voie sa câștig si câți bani o sa mi ia statul? Am ... (vezi toată discuția)