avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament care figureaza in CF ca si garaj
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament care figureaza in CF ca si garaj

Ne-ar interesa sa achizitionam un apartament la un pret deosebit de convenabil, intr-o zona excelenta in vederea investitiei si inchirierii.
Problema este ca acest imobil figureaza in CF ca si garaj si NU ca apartament. Este situat la demisolul unui bloc de 4 etaje si are si o mica parcela de teren in proprietate.
Detine toate utilitatile.
Pe scurt, as dori sa stiu ce demersuri legale ar trebui facute pentru schimbarea destinatiei din acte ("garaj") in apartament (situatia lui actuala).
Avem nevoie de aprobari si din partea asociatiei de proprietari?
La ce costuri aproximative s-ar putea ajunge si cam cat ar dura aceste proceduri?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:43, 25 Iunie 2016
Este necesar acordul asociatiei de proprietari pentru schimbat destinatie,executarea de proiect tehnic,autorizatie de constructie ,certificat de urbanism,proces verbal receptie finala
Copii ale documentelor se depun la asociatia de proprietari pentru completare carte tehnica constructie si la ocpi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj transformat in spatiu comercial Roxana T Roxana T As dori sa stiu, ce sanse am sa transform un garaj de 18-20 m intr-un spariu comercial, ( in Suceava). Acesta se afla la parterul ( demisolul) unui bloc cu ... (vezi toată discuția)
Modificari apartament Hildegard82 Hildegard82 Buna ziua, de curand am cumparat un apartament care initial a fost \'\'spatiu tehnic\'\' al blocului, dar din care constructorul a facut spatiu de locuit, a ... (vezi toată discuția)
Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)