avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Modificari apartament
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Modificari apartament

Buna ziua,

de curand am cumparat un apartament care initial a fost ''spatiu tehnic'' al blocului, dar din care constructorul a facut spatiu de locuit, a zugravit, finisat etc., compartimentat incaperea in 3 camere, bucatarie, baie - in practica, nu si pe hartie. In CF apare tot spatiu tehnic asa ca momentan nici carte de identitate nu pot face pe adresa. Urmeaza sa rezolv problema aceasta. Ce ma intereseaza pe mine e daca pot schimba usa de la intrare. Intrarea se face din garajul blocului, demisol, cam neplacut... As pune usa din exteriorul blocului in locul unui geam. Mentionez ca mai mult de jumatate din apartament este ca un parter inalt. Cui trebuie sa ma adresez si cum ar trebui sa procedez? Multumesc mult de ajutor!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:39, 4 Aprilie 2018
Modificarile pe care le intentionati implica si necesita acordul asociatiei de proprietari si al serviciului urbanism din primarie,pentru obtinere autorizatie de constructie,certificat de urbanism
referitor la schimbarea destinatiei spatiului,dezvoltatorul are obligatia sa faca modificarile la cadastru si sa depuna documente la asocitia de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare poziție ușă la balcon autorizat, parter. bună ziua! am cumpărat acum 2 ani un apartament la parter, ... Dia42 Dia42 Bună ziua! Am cumpărat acum 2 ani un apartament la parter, cu balcon pentru care am autorizație. Vreau să schimb ușa de pe latura Vestică, unde este un ... (vezi toată discuția)
Modificari la garaj fara acordul asociatiei mihai70 mihai70 Buna ziua, Ridic urmatoarea problema dintr-un bloc cu 4 etaje care la parter are garaje. Un proprietar de garaj a inceput sa faca diverse modificari: ... (vezi toată discuția)
Garaj transformat in garsoniera narcis-andrei narcis-andrei Am un garaj, l-am transformat in garsoniera, deci noua destinatie nu ar deranja vecinii. Modificarea consta in facerea unei toalete(cu adaugarea a 2 pereti ... (vezi toată discuția)