avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare poziție ușă la balcon autorizat, parter. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare poziție ușă la balcon autorizat, parter. Bună ziua! Am cumpărat acum 2 ani un apartament la parter, ...

Bună ziua! Am cumpărat acum 2 ani un apartament la parter, cu balcon pentru care am autorizație. Vreau să schimb ușa de pe latura Vestică, unde este un colț "adorat" de câini și pisici, practic mereu insalubru, și să o mut pe latura Estică. Sparg parapet la balcon, normal, dar nu umblu la structura blocului. Dacă am nevoie de autorizație, pot să folosesc expertiza făcută acum 2 ani, pentru construirea balconului? Sau nu am nevoie de autorizație? Ușa este de termopan, balconul are parapet din bolțari (cred) sau BCA de 90 cm înălțime și restul inchiderilor sunt din geam termopan. Un răspuns, vă rog! Mulțumesc! Nu am vecini amabili, când am făcut renovarea (zugravit, schimbat baterii, scos cădita din baie), acum câteva luni, am primit vizita Poliției locale și de 2 ori într-o zi. Deci, nu mă pot baza să nu mă reclame "binevoitorii".
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023
Dia42, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:16, 28 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca schimbati aspectul exterior al imobilului automat este necesar sa realizati proiect tehnic,autorizatie de construire,certificat de urbanism care sa fie consemnate in cartea tehnica a constructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construit camara in balcon potopea stelian potopea stelian Buna ziua,vreau sa-mi fac o camaruta in balcon ce consta in construirea unui zid din BCA si izolat cu polistiren si zugravit exact culoarea blocului plus usa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem urmatoarea situatie: am cumparat un apartament ... Monalisa13 Monalisa13 Buna ziua! Avem urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament cu o camera in bloc vechi. Acesta este despartit de balcon de un parapet inalt de 80 cm ... (vezi toată discuția)