Sa comunicat de catre instanta de fond sub sanctiunea anularii cererii de chemare in judecata, achitarea(dovada) taxei de timbru judiciar in termen de 10 zile ori efectuarea de cerere de acordare facilitati de plata a taxei de timbru in termen de 5 zile de la comunicare, am ales sa fac cerere de ajutor public judiciar deoarece la momentul respectiv nu aveam posibilitati financiare si s-a dat termen saptamana viitoare,ideiea e ca as dori sa achit totusi taxa de timbru,ca acum am facut rost de lichiditati, inainte de a se judeca aceasta solicitare de ajutor public deoarece sunt sigur ca o va respinge si so pun la dispozitia instantei,numai ca am sarit din termenul de 10 zile,ce ma sfatuiti sa fac?! Sa astept reexaminarea?Va rog un raspuns marti se judeca cererea de ajutor public judiciar.
Pai doamna Avocat si nu anuleaza cererea initiala de chemare in judecata pentru faptul ca nu am indeplinit cele impuse,in termen de 10 zile,mai exact nu am achitat taxa in acest timp impus asta e ce nu inteleg cum sa procedeaz,sunt interesat din practica cum se procedeaza.(art.200 Cod Proc.Civila)