avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutor public judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutor public judiciar

Sa comunicat de catre instanta de fond sub sanctiunea anularii cererii de chemare in judecata, achitarea(dovada) taxei de timbru judiciar in termen de 10 zile ori efectuarea de cerere de acordare facilitati de plata a taxei de timbru in termen de 5 zile de la comunicare, am ales sa fac cerere de ajutor public judiciar deoarece la momentul respectiv nu aveam posibilitati financiare si s-a dat termen saptamana viitoare,ideiea e ca as dori sa achit totusi taxa de timbru,ca acum am facut rost de lichiditati, inainte de a se judeca aceasta solicitare de ajutor public deoarece sunt sigur ca o va respinge si so pun la dispozitia instantei,numai ca am sarit din termenul de 10 zile,ce ma sfatuiti sa fac?! Sa astept reexaminarea?Va rog un raspuns marti se judeca cererea de ajutor public judiciar.
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2016
geo-vem, utilizator
Cel mai recent răspuns: geo-vem , utilizator 23:00, 26 Iunie 2016
Buna ziua,
Achitati taxa si la termen aratati ca renuntati la cerere intrucat v-ati dat seama ca e neintemeiata.
Pai doamna Avocat si nu anuleaza cererea initiala de chemare in judecata pentru faptul ca nu am indeplinit cele impuse,in termen de 10 zile,mai exact nu am achitat taxa in acest timp impus asta e ce nu inteleg cum sa procedeaz,sunt interesat din practica cum se procedeaza.(art.200 Cod Proc.Civila)
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2016
geo-vem, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu o suma foarte de bani Doruteus Doruteus Buna dimineata, Va rog, ajutati-ma cu o \"traducere\" a textului de mai jos. Pe scurt, mama vitrega vrea sa divorteze de tatal nostru si noi credem ca vrea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu taxa timbru judiciar. danaa1 danaa1 Am avut un dosar pe rolul unei instanțe, am achitat taxa judiciar de timbru in cuantum de 100 lei pentru daune morale conf. art. 7 din OUG 80/2013. Procesul ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare la incheierea privind solutionarea cererii de ajutor public judiciar? nicusorilinca nicusorilinca Buna ziua, speta pe care vreau sa v-o supun atentiei este urmatoarea: in 15 02.2013 am formulat o cerere de chemare in judecata, avand obiect obligatia de a ... (vezi toată discuția)