avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prins conducand fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prins conducand fara permis

Am fost prins conducand fara permis, am fost eu si un prieten cu permis cand am fost oprit de politie .
M-am inteles cat de cat bine cu politisti, m-au pus sa scriu ca am recunoscut, am mers de buna voie, testul alcoolic a fost negativ , ca le-am spus ca am cunostinte legate de condus si mai multe .

Tot ce vreau sa stiu este daca este adevarat ce mi s-a spus, adica:
ca pot sa dau de permis fara nici o problema daca ma inscriu cat mai rapid si le aduc o hartie de la scoala pentru a o pune la dosar pentru ca ma ajuta, si ca nu se va intampla ceva grav si doar o amenda cand dosarul va ajunge la procuror .

Pe mine ma intereseaza daca chiar pot da de permis, imi e teama sa nu ma primeasca apoi in sala sau sa dau orasul .
Iar la procuror sa nu ma trimita in inchisoare ..
Am fost prinssecatre politie la intersectie nu departe de casa eram la 200 de metri de casa am iesit cu masina si mau oprit doi politisti eu avand sala luata cu 24 de puncte si urmeaza sa dau orasul
Ce mise poate intampla
In cel mai rau caz, sa fiti trimis in judecata si condamnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins fara permis adrian6969 adrian6969 buna in urma cu vreo 2 saptamani am fost prins fara nici o categorie de permis am fost condus la sectia de politie am dat declaratie.....am fost cooperant ,am ... (vezi toată discuția)
Sunt înscris la școala de șoferi dar am condus singur pe drum public și m-a prins poliția. pot scăpa cu amendă cuprinsă între 200 și 250 de lei, cum mi-a spus polițistul? djbebe123 djbebe123 Salut, aseara cam la ora 1 am fost prins de politia romana conducand un autoturism fara detinerea permisului auto, Ei nu m-au prins la volan insa au vazut ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp mai pot sustine ex auto ptr cat b ? marianpetre marianpetre Am facut scoala de soferi am luat sala si pana sa sustin ex ptr.traseu m.am ales cu dosar penal ptr conducere a unui vehicul fara a poseda permis de conducere ... (vezi toată discuția)