avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Abuz executor judecatoresc?
Discuție deschisă în Executare silită

Abuz executor judecatoresc?

Poate un executor judecatoresc sa continue poprirea pe conturile unei firme, in conditiile in care suma executata a fost integral achitata ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:54, 27 Iunie 2016
De putut poate, doar ca, daca ati platit integral faceti contestatie la executare si notificati executorul prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire ca ati facut plata si anexati documentele doveditoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am încheiat un contract cu magazinul flanco pentru ... Tudor1302 Tudor1302 Bună ziua. Am încheiat un contract cu magazinul Flanco pentru achiziția unui telefon în rate fără dobânda. Am achitat integral, în avans suma și am ... (vezi toată discuția)
Reactivare contractului de leasing reziliat - este posibila? radu.popa radu.popa Buna ziua Este posibila reactivarea unui contract de leasing auto, ajuns in faza executarii silite? Reactivarea - dupa plata la zi a restantelor / ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi tatiananae81 tatiananae81 Buna ziua, am un card de cumparaturi facut prin [editat[;intre timp, contractand un credit ipotecar in valuta, nu am mai putut achita si rata lunara pt acel ... (vezi toată discuția)