avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Numar de inregistrare contract vanzare cumparare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Numar de inregistrare contract vanzare cumparare auto

Buna ziua,

Am cumparat recent un autoturism inmatriculat in Romania cu contract de vanzare cumparare intre persoane fizice. Ca tot omul merg sa declar masina la Primarie pentru stabilirea impozitului. Cei de la Primarie imi resping actele pentru ca nu exista numar de inregistrare pe contractul de vanzare cumpare de la Primaria vanzatorului, care este din alt judet. Cei de la Primaria vanzatorului spun ca ei nu au mai avut astfel de solicitari si nu au cunostinta de astfel de prevederi, deci refuza sa-mi dea numar de inregistrare.
Va rog sa ma lamuriti si pe mine de cand se cere acest numar de inregistrare si care este textul legii care stipuleaza aceasta obligatie ca sa il pot arata celor de la Primarie si sa obtin mult doritul numar de inregistrare.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: meserias , utilizator 10:42, 15 Iulie 2016
Noul Cod fiscal obliga UAT in care se afla vanzatorul sa inregistreze actul de vanzare, respectiv factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gasire proprietar auto Puyan Puyan As dori si eu informatii in legatura cu un contract de vanzare cumpare. Am cumparat un autoturism Ford Focus cu numar inamtriculare DJ 10 KBV serie ... (vezi toată discuția)
Lnregistrare fiscala masina primarie, conditionata de plata impozitului renatapopescuradu renatapopescuradu Buna ziua, am cumparat un autoturism, am facut contractul de vanz.- cump., am primit certificatul fiscal de la vanzator si fisa de inmatriculare vizata de ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu radiaza autoturismul !!! ce fac??? andri andri Am cumparat un autoturism inmatriculat in alt judet, iar ca sa o pot trece pe numele meu, fireste am nevoie de certificatul fiscal eliberat de primaria de la ... (vezi toată discuția)