avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contestatie firma inactiva!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contestatie firma inactiva!

Buna ziua!
Am o nelamurire intr-o problema ,va rog sa ma ajutati.

Firma mea a fost declarata inactiva ,daca se contesta aceasta stare de inactivitate poate sa dispuna instanta in camera de consiliu suspendarea temporara?Sau cum se poate suspenda ?Altfel dau faliment.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: mircea2009 , utilizator 18:48, 18 August 2009
Cine a declarat inactivitatea? finantele sau ORC?
Daca sunt cei de la finante faceti cerere si dovediti activitatea cu bilanturile si toate celelalte declaratii depuse la ei.
Daca sunt cei de la ORC asta inseamna ca nu ati depus Bilanturile anuale si atunci da-ti fuga depuneti -le cu nr.de inregistrare .
Succes .

Alex.
Multumesc pentru raspuns! Firma a fost declarata inactiva pe baza OPANAF 575/2006 ceva legat de sediu ,probabil m-au vizitat si nu am fost de gasit . Finantele sunt autorii . Se poate face ceva in acest sens? Cu contestatia ma refer ?

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce termen au inspectorii sa verifice schimbarea de sediu social moisoiur moisoiur Buna ziua, Am avut o societate care a fost inactiva, am reactivat-o la RegCom si la ANAF am depus declaratia 050 pt schimbare de sediu. Din ce inteleg ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Societate trezita ca se afla in inactivitate NICULIN NICULIN am preluat o societate care a fost amendata pentru nedepunerea declaratiilor in termen. vinovat de situatie una din salariatele anaf.in luna iulie 2010 ... (vezi toată discuția)