avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Sotia se afla in plata stimulentului.Copilul are 1 an si o luna.Eu am beneficiat de luna obligatorie de concediu de crestere copil.POT sa intru eu in concediu de crestere de la data de 1 iulie,pana face copilul doi ani? Optiunea sotiei a fost pt un an) Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sorinacheis , utilizator 08:41, 28 Iunie 2016
Puteti reintra in CCC , dupa data de 01.07.2016.
Multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil - legea noua bascu bascu Buna ziua Va rog sa ma sprijiniti cu un raspuns la urmatoarea situatie: Copilul meu s-a nascut in 10 aprilie si eu ca tata vreau sa intru in concediu de ... (vezi toată discuția)
Legea 66/2016 reluare concediu ingrijire copil Kozma_Zsolt Kozma_Zsolt Buna ziua, ma numesc Zsolt si doresc sa ma ajutati cu un raspuns privind reluarea concediului crestere copil ( CCC ) conform legii 66/2016. Situatia mea ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ioanafusus ioanafusus Sunt in concediu creștere copil. In 09.09.2016 fetita împlinește 2 ani. In concediu am intrat din somaj. As vrea sa va intreb trebuie sa mai fac ceva acte ... (vezi toată discuția)