avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dezmembrare teren cu constructie, imprejurul ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dezmembrare teren cu constructie, imprejurul constructiei

Buna ziua! Vreau sa stiu daca legal este posibil sa dezmembrez o bucata de teren sub forma literei "U" in jurul unei case. Este un lot de teren de 320 mp de 11/31 iar in partea din spate se afla o casa. Eu vreau sa dezmembrez o portiune care sa inconjoare casa. Nu stiu daca se poate asa ceva,latimea terenului ar trebuii sa aiba ceva gen 20-30 cm in spate,dar se popate lati in fata. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Constructie de casa daniela.ilea daniela.ilea Daca stie cineva legea constructiilor ,poate ma ajuta si pe mine.Am mostenit un teren pe care trebuie sa-l impart cu cineva X .Terenul este lat de 19 m si lung ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute sau... escret76 escret76 Buna ziua! Am cumparat un teren pe care am ridicat o constructie cu aprobarea primariei, am intabulat-o, etc, iar ulterior cand am vrut sa bag gazele mi s-a ... (vezi toată discuția)
Poate vinde fără succesiune bunica ? Gigi Dumitru Gigi Dumitru Bunicul e decedat de 20 de ani, actele sunt pe numele bunici casa +800 m pătrați, bunica are 4 copii, imi poate vinde o parte din terenul de 800 m din curte ... (vezi toată discuția)