Lucrez la o companie multi-nationala si in urma unei verificari a activitatii mele (munca de teren) de carte superior mi s-a adus la cunosstinta ca nu mi-am indeplinit sarcinile de serviciu si ca am doua alternative: sa-mi dau demisia si sa plec pe cale amiabila sau daca refuz acest lucru mi se va desface contractul de munca cu litera I. Este prima data de cand lucrez in companie cand mi se intampl,a asa ceva, este prima data cand mi se aduce la cunostinta ca nu-mi indeplinesc sarcinile de serviciu cum trebuie, lucru care de altfel nu este adevarat deoarece sarcinile mele de munca sunt indeplinite zi de zi, insa nu intotdeauna pot fi indeplinite in totalitate din cauza anumitor factori care oricum se stiu. Vreau sa stiu ce e de facut in cazul asta si daca voi refuza sa-mi dau demisia, ceea si am de gand sa fac, iar compania imi va desface contractul de munca pentru neindeplinirea sarcinilor de serviciu dandu-mi avertismentul asta cu 1 zi inainte de a-mi cere demisia. Multumesc si astept un raspuns!
Poate proceda la desfiintarea postului , nu este neaparat nevoie sa urmeze procedura cercetarii prealabile disciplinare ... si, oricum, aveti posibilitatea ca in termen de 30 de zile de la data comunicarii deciziei sa o atacati la Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu.
Postul nu are cum sa fie desfiintat. Stiu asta din surse sigure. Adica e un post vital pentru companie, post care are raza de actiune pe doua judete ale tarii.
Spuneti-ne ce demersuri va face, ca sa putem sa va dam eventuale indrumuri.
Nu va depuneti demisia si asteptati sa faca primul pas B-)
Chiar daca dvs veti stii ce trebuie sa faca angajatorul pentru ca decizia lui sa fie legala, este in interesul dvs sa il lasati sa faca greseli, ulterior veti putea astfel ataca decizia in instanta ;)