avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil -proprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil -proprietari

De unde a-si putea afla ,care au fost toti proprietarii unui imobil ... se poate acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 15:20, 28 Iunie 2016
va trebuie un istoric al proprietatii.Acesta il puteti lua dintr un act de vanzare cumparare daca aveti unul unde notarul face un istoric al proprietatii sau un istoric de rol fiscal, insa trebuie sa aveti calitatea de persoana indreptatita sa solicitati acest lucru.
Pot sa apelez la un notar sau unde trebuie pentru al obtine?
daca sunteti parte in act sau cumparator puteti obtine anumite informatii. Notarul la autentificarea unui act translativ de proprietate face si dobandirea imobilului in act.la fel si al circa financiara daca sunteti parte intr un act translativ de proprietate puteti cere istoric de rol fiscal.
Pe mine , ma intereseaza care au fost toti proprietarii de la construirea imobilului pana in prezent ,actualmente imobilul fiind in proprietatea mea
puteti cere atunci istoric de rol fiscal la administratia financiara. Insa in actul dvs de dobandir aveti istoricul proprietatii care l a facut notarul public care a autentificat actul prin care ati dobandit dreptul de proprietate. Ce altceva mai vreti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv receptie apartament dever dever Zilele acestea vreau sa cumpar un apartament de la o persoana, care l-a cumparat in anul 2002 de la primul proprietar (1977). Am inteles ca PV receptie este ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar apartament murphy_04_09 murphy_04_09 Vreau sa cumpar un apartament. Vanzatorul nu mi-a zis ca este sediu de firma. Am fost la un notar public si acesta a obtinut extras de carte funciara pentru ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare Sara19t Sara19t Buna ziua, Vreau sa vand un imobil, iar potentialul client doreste copii de pe toate actele de proprietate, cadastru si intabulare, pentru ca notarul sa le ... (vezi toată discuția)