avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca suplimentara - norma part-time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca suplimentara - norma part-time

Un salariat care lucreaza cu norma part time de 6h/zi a fost invoit cate 2 ore/zi timp de 3 saptamani, cu obligatia de a recupera orele respective.

Se considera munca suplimentara faptul ca salariatul cu norma part-time va lucra 8h/zi pentru a recupera orele pentru care a fost invoit (6h norma part-time + 2h recuperare)?

Se pot recupera astfel orele pentru care a fost invoit fara sa se considere munca suplimentara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 28 Iunie 2016
In regulamentul intern ce este prevazut in legatura cu recuperarea orelor invoite ?
Regulamentul intern nu acopera in niciun fel situatia acesta.
In acest caz, pe cererea de invoire s-a pus rezolutia "cu recuperarea orelor"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocare ore inegala de catre angajator ChiratcuM ChiratcuM Buna ziua.As dori daca se poate ca cineva abilitat sa imi spuna concret referitor la orele distribuite inegal.Lucrez la o firma de IT Software din Bucuresti.Se ... (vezi toată discuția)
Statul peste programul de lucru EmmaM. EmmaM. Bună ziua! Am și eu o întrebare legată de statul peste programul de lucru. În prezent sunt angajată la o firmă cu 2 cm, respectiv unul de 8h și ... (vezi toată discuția)
Reducerea timpului de munca salariata cu timp partial boerica boerica Buna ziua, In Art. 13 din OUG96/2003 se mentioneaza ca: În baza recomandării medicului de familie, salariata gravidă care nu poate îndeplini [b]durata ... (vezi toată discuția)