Buna ziua.
Am avut un anunt pe olx cu o garsoniera de inchiriat, care a fost copiat fara acordul meu pe multecase. Acum de pe olx l-am scos, pt. ca nu mai e valabil, dar pe celalalt site inca exista si ma suna lumea si noaptea sa ma intrebe de el, ceea ce este, evident, deranjant. Am incercat telefonic si prin e-mail sa iau legatura cu multecase fara niciun rezultat, asa ca nu imi ramane decat sa intreb aici, ce as putea sa fac sa nu mai imi apara anuntul acolo? Observ anunturi vechi de ani de zile pe acel site, cu numerele de telefon nevalabile, ceea ce ma face sa cred ca oamenii aia au trebuit sa isi schimbe telefonul din cauza acelui site. Contul pe olx pot dovedi ca este al meu.
As dori sa apelez la lege in cazul acesta, cam cat timp ar dura? Saptamani? Luni? Ani?
Multumesc anticipat.
Puteti formula o notificare prin care sa solicitati proprietarilor,soc com ce detine site-ul respectiv sa retraga anuntul .Varianta unui eventual proces nu este viabila,costuri.durata(nu saptamani,luni ci ani sunt necesari pt solutionarea unui litigiu).Oricum este greu de dovedit un eventual prejudiciu adus dvs etc.