avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Copiere anunt fara acordul meu
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Copiere anunt fara acordul meu

Buna ziua.
Am avut un anunt pe olx cu o garsoniera de inchiriat, care a fost copiat fara acordul meu pe multecase. Acum de pe olx l-am scos, pt. ca nu mai e valabil, dar pe celalalt site inca exista si ma suna lumea si noaptea sa ma intrebe de el, ceea ce este, evident, deranjant. Am incercat telefonic si prin e-mail sa iau legatura cu multecase fara niciun rezultat, asa ca nu imi ramane decat sa intreb aici, ce as putea sa fac sa nu mai imi apara anuntul acolo? Observ anunturi vechi de ani de zile pe acel site, cu numerele de telefon nevalabile, ceea ce ma face sa cred ca oamenii aia au trebuit sa isi schimbe telefonul din cauza acelui site. Contul pe olx pot dovedi ca este al meu.
As dori sa apelez la lege in cazul acesta, cam cat timp ar dura? Saptamani? Luni? Ani?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2016
tudor-mereus, utilizator
Puteti formula o notificare prin care sa solicitati proprietarilor,soc com ce detine site-ul respectiv sa retraga anuntul .Varianta unui eventual proces nu este viabila,costuri.durata(nu saptamani,luni ci ani sunt necesari pt solutionarea unui litigiu).Oricum este greu de dovedit un eventual prejudiciu adus dvs etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-au furat cei de la o firma de curierat abx5 abx5 Si eu trec printr-o chestiune la fel de delicata cu [editat]. Acum doua saptamani am trimis un colet prin OLX (un telefon samsung edge in valoare de 2100 ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietara unui imobil pe care l-am inchiriat anul trecut ... Grateful23 Grateful23 Sunt proprietara unui imobil pe care l-am inchiriat anul trecut cu o agentie. Actualul chirias va elibera la sfarsitul lunii si dorind sa fac un studiu de ... (vezi toată discuția)
Recuperarea prejudiciului inlatura raspunderea penala si cazierul judiciar? iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Supun atentiei d-voastra cazul urmator: Am vandut pe site-ul de anunturi OLX un articol pentru copii - incaltaminte, pentru o suma f. mica. ... (vezi toată discuția)