avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau un raspuns va rog, urgent - violenta in familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau un raspuns va rog, urgent - violenta in familie

am 28ani am un baietel de 3luni lucrez la o covrigarie acum sunt in prenatal.concubinul meu cu care sunt de 12ani a fost pana acum 2 3 ani un baiat super cat de cat el batea parintii de inainte sa fiu cu el si le avea cu bautura dar nu in fata mea.am fost plecata in italia cu el toate bune si frumoase knd am venit de 4 5 ani acasa el a inceput sa dea in mine sa beie si sa faca panarama si sa bata parintii.pana sa nasc copilul el beia lua salarul si nu il aducea in casa venea cu betivi in casa am plecat de atatea ori de acasa el ma cauta zicea ca se schimba si nu trecea mult timp ca o lua de la capat.el la un loc de munca nu sta mai mult de o luna 2 a schimbat multe locuri de munca din cauza ca la gasit toti patronii beat in timpul serviciului.acum de cand am nascut copilul a inceput sa ma bata vine beat mereu imi cere banii din casa copilul ce bani a facut de la rude straini prieteni etc ii lua pe toti si ii beia in timpul serviciului vine noaptea sau ziua acasa si imi cere bani si daca ii zic ca nu am ma bate da cu pumnii in geamurile de la usile din casa si imi sperie copilul tipa foarte mult in casa ma dat afara din casa de multe ori batanduma si o aducea pe mama lui si am fost la politie si nu sa intamplat nimic doar ca a incercat sa ne impace nici plangere nu ma lasat sa fac.ce as putea sa fac sa pot sa mi iau copilul de langa el si sa plec cu chirie undeva departe de el?nu mai pot trai cu el eu mai mult de frica stau cu el ma amenintat cu cutitul de atatea ori nu mai pot.spuneti mi daca chem protectia mil ia de langa mine ce o sa se intample ca mie frica ca daca nu mil da mie si ii da lui copilul innebunesc nu accept sa il dea unui betiv.nu stiu ce sa fac si cum sa fac ca nu vreau sa mi pierd copilul ca eu nam casa apartamentul e al lui si copilul pe numele lui.va rog spuneti mi ce drepturi am la cazul meu.
Daca sunati pe 112 sint obligati sa vina si sa faca raport de interventir. Nu stiu daca s-a scris mai sus, dar mergetil Medico-legal si scoateti certificat.

PS cine v-a pus sa faceti copil cu unu ca asta?
Poti sa locuiesti impreuna cu cel mic la un centru de ocrotire a mamei si copilului unde concubinul sa nu aiba acces.
Imi pare rau ca treci prin momente grele. Parintii nu te pot ajuta ? Poti sa te indrepti catre o biserica sa ceri ajutor.
Da, sunt centre de ocrotire pentru mama impreuna cu copilul unde se locuieste o perioada pana la rezolvarea situatiei intr-un anume fel benefic pentru persoanele in cauza.
asa se intampla adesea : NU AI INCOTRO ! Poate femeia nu are nici bani cu ce pleca, poate e atent supravegheata , de nu poate misca un pai sau mai grav....agresorul o poate gasi si se razbuna mai crunt pentru ca "l-a tradat"... cunoastem noi ! Asemenea indivizi trebuie eutanasiati... ca in public sunt "de treaba", nimeni n-ar banui ce au in minte , iar in familie se manifesta cu teroare, probabil simtindu-se "barbati"... deci nu exista martori, ca toate se petrec in... intimitatea caminului ! Trist de tot! Fereasca Dumnezeu sa suni la 112, cand au loc scandalurile, ca vine SMURD-ul si...constata decesul (ca astia ar fi in stare in momente de criza alcoolica). Cu rugaciuni din suflet, poate Dumnezeu protejeaza vietile amenintate !
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2016
Camelia Popa, utilizator
Parasiti domiciliul cu minorul, apelati la protectia victiemlor in familie ; chiar daca nu aveti locuinta, minorul va fi incredintat dvs. Aveti nevoie de avocat pentru stabilirea domiciliului minorului , veti propune un martor chiar din familie pentru dovedirea violentei, chiar daca nu a fost de fata si a aflat de la dvs.despre problemele pe care le aveti. Rupeti de urgenta aceasta relatie toxica pentru dvs. cat si pentru copil.

Alte discuții în legătură

Cum sa opresc violenta si cui sa ma adresez pentru asta? flory_mariutza flory_mariutza Buna! Povestea mea este asa... Parinti mei au o casnicie de mai bine de 25 de ani, in trecut au mai existat unele acte de violenta din partea tatalui meu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, cum pot obține un ordin de restricție împotriva ... Adina Albina Adina Albina Bună ziua, Cum pot obține un ordin de restricție împotriva soțului cu care sunt în divorț deoarece ieri când l am arătat pe băiatul cel mare a ... (vezi toată discuția)
Mi-am primit fostul soț în casa bun propriu, dar certurile și problemele au reapărut. am plecat la hotel pentru că mi-e frică de el, cum pot să-l evacuez? banculoredana banculoredana Buna ziua.. am divortat de fostul sot in 2014 la notar unde s-a facut si partajul bunurilor existente pe atunci..dupa divort mi-am construit singura o casa ... (vezi toată discuția)