avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... instanta competenta pentru actiunea cf. art. 253 din ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

instanta competenta pentru actiunea cf. art. 253 din CC? Cum se numeste speta cf. art. 253 din CC?

instanta competenta pentru actiunea cf. art. 253 din CC?

instanta competenta pentru actiunea cf. art. 253 din CC? Cum se numeste speta cf. art. 253 din CC? Ocrotirea vietii si integritatii fizice si psihice? Acesta e dreptul...
Cel mai recent răspuns: eusaisapte , utilizator 12:01, 30 Iunie 2016
Competenta depinde de ce anume vreti sa cereti instantei conf.art.253(1)-(4)NCC,in principiu judecatoria de la domiciliul paratului.
instanta adica judecatoria sau tribunalul. Ceea ce cer e ceea ce scrie in art. 253 din CPP chiar daca "n-am nici o sansa" pentru ca cer punerea sub interdictie a unor asa-zise organe judiciare sa nu mai falsifice dosare si hotarari impotriva mea. O sa ziceti ca judecatorul e independent sau nu se poate, insa in realitatea judiciara se poate cf. art. 253 si art. 1365 din CC

Efectele hotararii penale Art. 1.365
Instanta civila nu este legata de dispozitiile legii penale si nici de hotararea definitiva de achitare sau de incetare a procesului penal in ceea ce priveste existenta prejudiciului ori a vinovatiei autorului faptei ilicite.

In realitate nici macar nu e vorba de hotarari de achitare sau condamnare fiindca nici macar nu s-a pus vreodata actiunea penala in miscare impotriva mea. Ma confrunt cu un grup mafiot de magistrati care utilizeaza sistemul judiciar si psihiatria ca arme de represiune si alte escrocherii, sub protectia Consiliului Superior al Magistraturii

Dovada de la PICCJ: [ link extern ]

citind in continuare observ ca speta e ordonanta presedintiala – ocrotirea vietii, sanatatii, integritatii fizice si psihice, demnitatii si libertatii de constiinta in acest caz

de model vezi cerere de ordonanta presedintiala: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot formule cerere de punerea sub interdictie impotriva unui grup infractional organizat? eusaisapte eusaisapte Pot formula cerere de punerea sub interdictie impotriva unui grup infractional organizat? Ma intereseaza punerea sub interdictie din interesul legitim al ... (vezi toată discuția)
In civil nu conteaza solutia penala, dar in penal conteaza solutia civila? eusaisapte eusaisapte in civil nu conteaza solutia penala, dar in penal conteaza solutia civila? In civil exista articolul CC Efectele hotararii penale Art. 1.365 Instanta ... (vezi toată discuția)
Acuzat de infractiunea de Încălcarea solemnităţii şedinţei cf. art. 278 din cp!? eusaisapte eusaisapte am aflat in lipsa mea ca am fost acuzat de infractiunea de Încălcarea solemnităţii şedinţei cf. art. 278 din CP Situatia de fapt e descrisa ... (vezi toată discuția)