avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... iesire din tara copil 14 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

iesire din tara copil 14 ani

buna ziua,ce acte sunt necesare pentru a merge copilul minor in strainatate vacanta? sant divortat de 5 ani de mama copilui am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila ,specific copilul va merge in stainatate cu sora mea,mai simplu nu va fi insotit de nici unul dintre parinti,deci va rog frumos ce acte sunt necesare,va multumesc foarte mult,.o zi buna.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iunie 2016
ghebosel_leu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ghebosel_leu , utilizator 09:48, 29 Iunie 2016
Și ce scrie în hotărâre referitor la autoritatea parinteasca?
Dacă o exercitati impreuna cu mama copilului, ambii veți da declarație cum ca sunteți de acord ca minorul sa călătorească însoțit de sora dvs în tara cutare, în perioada cutare.
Sora va trebui sa scoată și un extras de cazier judiciar.
Copilul va ieși cu buletinul sau pașaport. Dacă ii trebuie pașaport, va e necesar și acordul mamei.
CU BULETINUL,VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)
Plecare minor in belgia MANOLACHE LAURA MANOLACHE LAURA Sora mea vrea sa mearga cu copilul meu minor,17 ani si 9 luni la rude in Belgia,ce documente sunt necesare? (vezi toată discuția)
Iesire minor in afara tarii gigelas gigelas Buna ziua, Dupa un divort cu 2 minori,instanta a dispus incredintarea copiilor la ambii parinti,cate unu la fiecare. Hotararea este definitiva si ... (vezi toată discuția)