avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament

buna ziua....sunt intro relatie de 4 ani...locuim impreuna in casa lui de 1 an si jumatate...vrea sa faca un testament prin care sa imi lase casa...este vaduv,nu are copii din prima casatorie,parintii lui au decedat,are doar o sora...sora lui poate contesta testamentul facut pe numele meu?....sau altcineva din familie,matusi,veri..,pot ,in instanta, sa anuleze testamentul?...multumesc mult
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:37, 29 Iunie 2016
Dacă omul are discernamant, nu vor avea succes rudele dacă ar ataca testamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenirea soțului fără descendenți. sunt soluții pentru a le rămâne copiilor vitregi bunurile sale? Mihaela Br. Mihaela Br. Bună ziua ! Situația la care aș dori un răspuns este următoarea : eu cu fratele meu l-am pierdut pe tata pe când eram mici . După câțiva ani , mama ... (vezi toată discuția)
Cine sunt mostenitorii Sophiam Sophiam Buna ziua! Matusa mea dupa mama are 84 ani. Nu are copii, este vaduva si rudele cele mai apropiate suntem noi, eu si fratele meu. Nu mai exista alte matusi ... (vezi toată discuția)
Dovezi sume de bani... meryleen meryleen Cum se poate dovedi ca o matusa a depus la banci 2 sume de bani pe numele ei care nu erau ai ei personali ci ai surorii ei care a decedat la 90 ani aceasta ... (vezi toată discuția)