avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recupere permis dupa 30 de zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recupere permis dupa 30 de zile

daca mi s-a suspendat permisul 90 de zile si dau in judecata procesul verbal de constatare, iar instanta de judecata ma considera vinovat, pot recupara prin testare permisul auto dupa 30 de zile de suspendare?
pentru ce vi s-a suspendat permisul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a suspendat permisul auto pentru 0.24 alcool in aer expirat ContSters139070 ContSters139070 Buna, mi s-a retinut permisul auto pentru alcool in aerul expirat, mi-a iesit 0.24, pe data de 21 03 si as dori sa stiu daca e obligatoriu sa dau testul ala ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am primit o amenda si o supendare de permis de 90 ... Elenaiulia1978 Elenaiulia1978 Bună ziua, Am primit o amenda si o supendare de permis de 90 de zile in august 2021,am contestat procesul verbal si in noiembrie 2022 mi a venit decizia ... (vezi toată discuția)
Autoritate de lucru judecat leusan leusan O hotarare definitiva si irevocabila de mentinere a legalitatii unui pr verbal de contraventie (auto) are autoritate de lucru judecat? Orice contraventie ... (vezi toată discuția)