avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Influentat de o persoana cercetata penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Influentat de o persoana cercetata penal

Sub influenta unui personaj - acuzat de trafic de influenta si mita (spun pro curorii) am incheiat, ca sef al unei firme de stat, un contract cu un tert, in care am trecut ca si clauza, un avans de un sfert din valoarea contractului (suma mare). Eu pot fi acuzat de ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 2 Iulie 2016
Daca legal nu exista stipulat procentul si dvs. vi se da mana libera a-l stabili de comun acord cu cealalta parte a contractului nu vad de ce sa va temeti. Pana la urma a fost un contract stabilit de comun acord, semnat de catre ambele parti in mod voluntar, deci care ar fi problema?
Deja sunteti acuzat de savarsirea unor infractiuni ... mai vreti sa stiti daca vi se mai adauga o alta infractiune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este instigare urmata de neexecutare sau nu este instigare se ... kng11 kng11 Este instigare urmata de neexecutare sau nu este instigare Se da urmatoarea speta: X il intreaba pe Y daca nu l poate ajuta cu obtinerea unui act de la ... (vezi toată discuția)
Avans antecontract vanzare-cumparare teren marianabarbu marianabarbu cam cat se da avans (arvuna) in cazul cumpararii unei percele de teren intravilan? (vezi toată discuția)
Mita ilegala in sectorul privat? w0lfshad3 w0lfshad3 Stiu cu 99% siguranta ca anumite persoane dau mita, intr-o firma particulara la care am lucrat, si care m-au sicanat probabil pentru ca sa dau si eu mita ca ... (vezi toată discuția)