avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... informatie leg de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

informatie leg de mostenire

exista urm caz.

un mostenitor al unei mase succesorale din partea bunicilor decedati(si tatal este decedat-dar are 2 frati in viata)-vrea sa afle daca mostenirea s-a dezbatut deja(nu a mentinut contactul cu rudele celor decedati si ia in calcul posibilitatea ca, notarial, sa nu fi fost anuntat si mentionat in acte).
cum poate afla, legal, acest lucru?

ms anticipat.

Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:59, 1 Iulie 2016
Se poate adresa cu o cerere oricarui notar din Romania. II va spune daca s-a dezbatut succesiunea sau nu dupa defunctul x.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune MGabriel MGabriel Mama a decedat de curand,tata este inca in viata,mai am un frate. Exista cumva riscul ca ,in cazul in care nu se face procedura de succcesiune asupra ... (vezi toată discuția)
Mosteniri morariumihaela morariumihaela Bunica mea a decedat in 2004, iar tatal meu, in calitate de unic mostenitor nu a deschis succesiunea, decedand in 2010. Va rog sa-mi spuneti ce varianta ... (vezi toată discuția)
Cine mosteneste ? doar copii sau si rudele de gr 1 mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un sfat . Dupa moartea unuia dintre parinti ( proprietari ai unui aparatament ) cu doi copii majori , mama in viata si ... (vezi toată discuția)