avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... discutii "elegante"cu fostul angajator prin sms
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

discutii "elegante"cu fostul angajator prin sms

am parasit locul de munca acum 6 luni si in contrapartida ca a plecat gasca cu oua de aur primesc mesaje ca sunt hoata dar nepedepsita de lege...are datorii la mine personale si am inteles jocul ca nu mi-ar da banii,trebuie sa-mi de salariul pe doua luni si nu mi-ar da...dar pana cand?ultimul sms e curat-murdar ca vocabular folosind expresii urate pt sarcina pe care o duc ca orice femeie si chiar pt o afectiune cardiaca pe care o am.ce as putea sa fac?ce masuri sa iau? un astfel de individ care nu are respect se pare nici pt o viata ce urmeaza sa apara prin urmare dupa mine nici fata de femeia care l- a adus pe lume nu merita atentie dar devine deranjant chiar daca il ignori.daca il scutur cu cateva lucruri din propria afacere si care pot fi verificate gresesc prea mult sau sa apelez la un avocat?ultimul inventar a fost la 31 dec2008 pe care ulterior l-am predat la tva cand firma a cerut restituire si a fost ok,in ianuarie,in feb si in martie am plecat 3 persoane de specialitate eu fiind omul cu autorizatia si nu avrut sa ma mai vada si inventar a facut la 40 de zile dupa plecarea mea iar acum am delapidat "peste 100000E".cum pot demonstra contrariul pt ca aceasta situatie este suparatoare iar eu recunosc sunt orgolioasa si nu vreau sa fiu manjita de un nimeni.am fost angajate 19 persoane program non-stop dar am fost echipa si asta e mizerie.ce sfat imi dati?
Cel mai recent răspuns: alexa68 , utilizator 03:44, 4 Septembrie 2009
sunt rezultatul unui nemt cu maghiar si slovac.este prima data cand imi pierd coerenta echilibrul calmul dar e dupa un mesaj.doresc sa pun capat acestei situatii dar intr-un mod elegant pt ambele parti tocmai de aceea am cerut sfaturi.oamenii furiosi spun si lucruri negandite,iar el stie ca as putea sa-i fac rau.asta nu inteleg oamenii e usor sa faci rau dar e foarte greu sa faci bine.cand altii dau cu pietre tu da cu paine cand ti se da o palma intoarce si celalalt obraz iar daca poti construieste un drumeag care rai nu neaaparat autostrda.sunt un om fericit cu educatia primita.dialogul a reusit sa ma calmeze iar pt asta va suntem recunascatoare fetita mea a adormit cum voi face si eu.multumesc pentru sfaturi si pt calmantul numit dialog.MULTUMESC
Parerea mea este sa nu va faceti nervi fiindca deocamdata nu sunteti reclamata pentru delapidare! Daca era asa cum sustine v-ar fi reclamat de mult (bineinteles daca avea si probe). Jocul lui este , asa cum ati spus si dvs , sa nu va mai plateasca cele 2 salarii restante! Sfatul meu , ca sa ii aratati ca sunteti cinstita si nu va este frica de el , este sa il reclamati la ITM pentru neplata celor 2 salarii restante!=D>
SUCCES!
termenul de prescriptie a drepturilor salariale este de 3 ani.
aveti timp sa-l dati in judecata ptr a va recupera cele 2 salarii
faceti o expertiza contabila si vedeti care sunt rezultatele dau in continuare sunteti acuzata angajati un avocat si incepeti un proces penal ptr calomnie( acuzata fiind de delapidare).
poate sa refuze expertiza contabila? pentru a cere expertiza eu cui ma adresez?care sunt pasii sau cel putin primul?multumesc!

Alte discuții în legătură

Acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura proprie si delapidare Buna ziua. Am lucrat la o societate fara contract sau carte de munca. In luna ianuarie 2005, s-a efectuat un inventar, fara comisie de inventariere, iar in ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma! laremi laremi Am lucrat la un patron care a depus, pe 06.02.2006, o reclamatie la sectia de politie pe motiv ca cele 11 salariate i-au furat suma de 1.5miliarde lei intr-o ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pt furt...sunt nevinovat... tutu_rt tutu_rt Buna ziua! Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat ce sa fac in situatia in care m`am trezit. Am primit o citatie sa ma prezint la politie..acolo am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)