avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic compatibil cu consilier pentru ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic compatibil cu consilier pentru integritate?

Salutare dragi colegi,

De putin timp ( o luna ) am promovat si am fost numit in functia de consilier juridic in M.A.I. Am cateva nelamuriri si as fi recunoscator daca m-ati ajuta.

1. In fisa postului mi-a fost trecute atributii de secretar al grupului de lucru pentru Control Intern Managerial si de consilier pentru integritate.

In conformitate cu legea 514/2004 si Instructiuni ale Ministrului Afacerilor Interne 1111/2005, art.20, alin.2, "Este interzisa stabilirea, pentru functiile de consilier juridic, a altor atributii decat cele care rezulta exclusiv din aplicarea prezentelor intructiuni"

Si acum va intreb: Este normal sa indeplinesc aceste atributii, si daca nu este ( si sigur nu e) cum sa fac sa-l fac pe comandant sa i le atribuie altcuiva si cum sa pun problema?

Multumesc,
Marius
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2016
mariusn1777, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariusn1777 , utilizator 12:17, 30 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic versus ofiter de politie tatu  tudor  2007 tatu tudor 2007 Exista compatibilitate intre functia de consilier juridic si cea de ofiter de politie? Care este baza legala ce da dreptul ofiterului de politie sa exercite ... (vezi toată discuția)
Ce atributii are consilierul juridic dintr-o institutie publica? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Directorul institutiei noastre publice a cerut de la Resursele Umane Fisa postului pentru consilierul juridic pentru a vedea ce atributii ... (vezi toată discuția)
Numire gestionar ciobotarusorin ciobotarusorin Daca ocup o functie in cadrul compartimentului control intern/managerial pot fi numit, prin cumul gestionar in acea unitate!?? ARGUMENTE CONTRA: - ... (vezi toată discuția)