avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj dupa divort

va scriu in numele mamei mele.
acum 20 de ani parintii mei au divortat,mama fiind cea care a intentat divortul ,ramanand cu 4 copii in crestere dintre care 3 minori.in urma divortului ea a fost de acord sa nu primeasca pensie alimentara ptr cei 3 minori ,dar in schimb a ramas cu apartamentul in care locuiam,pe care la vandut acum aprox 12 ani dar nu a mai cumparat nici o casa pana in prezent. acum 4 ani si cateva luni cei 2 s-au casatorit din nou,dar tata vrea sa dea divort ,el are acum un apartament cumparat inainte de a se casatori cu mama a 2-a oara.as vrea sa stiu daca mama mea are acum dreptul la partajul casei si al bunurilor din casa.
Cel mai recent răspuns: betty_dumy , utilizator 10:08, 18 August 2009
Nu mai exista nicio obligatie de intretinere a tatalui , iar acesta dispune de bunul propriu dupa cum doreste.
Ultima modificare: Marți, 18 August 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
dar daca ea nu are dreptul la casa si nu vrea sa semneze actele de divort,el are drepretul sa o dea afara din casa? ea nemaiavand unde sa locuiasca daca se intampla asa ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu parintzi ptr casa .... putin ajutor pls... swann_cta swann_cta Am o mare neintelegere cu mama mea si anume... ea are o casa in jud botosani si una in jud constanta,ambele care sunt pe numele ei ,ea fiind in varsta de 62 de ... (vezi toată discuția)
Despre partaj sindilaru sindilaru Buna ziua, ma numesc Valentina si am 22 ani. Parintii mei sunt despartiti de foarte mult timp, mai precis din aproximativ anul 2002 cand tata a plecat in ... (vezi toată discuția)
Mama dorește să divorteze DanCristian199 DanCristian199 Părinții mei sunt despărțiți în fapt. Mama a fost înșelată în relatie si părăsită. Ei sunt căsătoriți legal. Mama dorește să se despartă de ... (vezi toată discuția)