avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme vanzare pe site de anunturi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme vanzare pe site de anunturi

Buna! Acum cateva zile am vandut o componenta IT, pe un site (bine-cunoscut la noi in tara, de vanzari/cumparari). Un domn din oarecum apropierea localitatii mele, mi a trimis un prim mesaj prin care ma intreba politicos daca produsul mai este la vanzare si care este ultimul pret. Ulterior, dupa ce ne am inteles asupra pretului si ca bunul corespunde anuntului de vanzare publicat, imi trimite printr un mesaj datele sale de contact pentru a i expedia produsul, cu rugamintea de a pune coletul prin posta romana, caci e mai ieftin (refuzand sa colaboram cu alti agenti de curierat, tocmai pe principiul economicitatii). zis si facut. Apoi zilele trecute primesc telefoane peste telefoane, la fel si mesaje precum ca mi a returnat bunul (( pe motiv ca, da corespunde seria si nr cu ce avea el nevoie, dar pentru ca nu i l am impachetat cum trebuie (si nu ca a fost zgarcit si nu a vrut sa alegem alta modalitate de transfer si evident, din vina celor care au asigurat transportul) produsul era curbat/indoit si facut ferfenita & crapat in totalitate...)) si daca nu ii platesc banii care i se cuvin, ajungem la politie si in salile de judecata! cum trebuie sa procedam, in conditiile in care tin sa mentionez ca bunul meu era in stare perfecta in momentul cand am facut expedierea, pentru a exista o intelegere totusi pentru ambele parti?!

p.s. Vreau doar sa mai adaug ca inca nu am intrat in posesia banilor care mi se cuveneau in urma tranzactionarii produsului...
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2016
ismikanda, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut0999 , utilizator 10:04, 12 Februarie 2018
Am primit pachet harcea parcea prin posta romana (heatpipe indoit,parfumurile amestecate si ceva crema deversata pe acolo ; alt pachet cu 3 HDD ,din care numai doua functionau ,prin dhl iar vanzatorul nu avea nici un interes pt asta ,ulterior am observat ca ambalajul era strivit intr-un colt .
In ambele cazuri verdictul a fost acelasi : ambalare necorespunzatoare cu deosebirea ca cei de la dhl si-au cerut scuze;timpul de livrare a fost acelasi dar la dhl pretul e de 3x .
~ Conținut șters la cerere ~
Daca doriti sa nu se mai jnample incidente adaugati anunt pe www.pubexpress.ro acolo baietii se inplica daca sunt chestii de denu ajuta utilizatirii sa nu idi ia teapa
Daca doriti sa nu se mai jnample incidente adaugati anunt pe www.pubexpress.ro acolo baietii se inplica daca sunt chestii de denu ajuta utilizatirii sa nu idi ia teapa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie pe internet elena_crys elena_crys Buna Ziua! De curand mi-am cumparat de pe internet un telefon NOU,dar dupa ce l-am scos din cutie,pe langa faptul ca nu era sigilat,in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Drepturile vanzatorului persoana fizica online Malvina_S Malvina_S Buna ziua. Va deranjez cu o problema aparent banala, care insa a luat o intorsatura urata Saptamana trecuta am vandut un produs prin intermediul site-ului Olx. ... (vezi toată discuția)
Neintelegere privind produsul oferit denisa89 denisa89 Am si eu o problema..am postat un anunt pe olx, a sunat cumparatorul,am trimis coletul, toate bune. Problema apare a doua zi dupa ce respectivul ridica coletul ... (vezi toată discuția)