avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen comunicare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen comunicare?

Decizia angajatorului de suspendare a CIM, se poate comunica in termenul prevazut de art. 252 alin. 3 CM, pt comunicare deciziei de sanctionare, in cel mult 5 zile de la data emiterii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:54, 1 Iulie 2016
Suspendarea c.i.m. ce motiv are ?
Absente nemotivate!
Pentru asa ceva nu exista text de lege ... decizia de suspendare se poate comunica imediat dupa emiterea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cind transmit in revisal incetarea unui cim pt.absente nemotivate? carmenbn carmenbn Un salariat lipseste nemotivat din 21.05.L-am convocat pt.cercetare disciplinara(prin posta) pe 13.06.Nu a venit,deci pot sa-i desfac contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinra Ibi88 Ibi88 Buna seara, care este procedura de concediere disciplinara a unei salariate daca are CIM suspendat in Revisal pentru absente nemotivate? Mentionez ca s-a ... (vezi toată discuția)
Convocator cercetare disciplinara FeliciaVincze FeliciaVincze Buna ziua, Am primit un convocator pt ca sa ma prezint la cercetare disciplinara (pe motiv absente nemotivate din 27.09 - data la care mi-am dat demisia si ... (vezi toată discuția)