Instanta a anulat desfacerea CIM meu si a dispus reintegrarea pe postul detinut anterior.
Acuma angajatorul intentioneaza sa:
- impuna o fisa a postului (nu a existat inainte)
- introduca o condica de prezenta (nu a existat pina acum, nici ceva asemanator)
- reduca orele de lucru (de la inainte parttime 6 ore in CIM la mai putin)
- nu permita accesul la unele incaperi la care am avut inainte acces
1. Fisa postului este o anexa la contract ... Salariatul poate refuza semnarea fisei postului in conditiile in care constata ca atributiile cuprinse in aceasta nu sunt in legatura cu postul ocupat ... daca doreste el poate semna sub rezerva legalitatii o astfel de fisa a postului.
Refuzul salariatului de a semna fisa postului constituie o abatere disciplinara, dar nu una suficienta pentru a se dispune în temeiul sau masura disciplinara a desfacerii contractului de munca.
2. Fie ca doriti sau nu , introducerea condicii de prezenta nu necesita acordul dvs.
3. Reducerea timpului de munca nu o poate face fara acordul dvs.
Intrebarea mea se refera in principal la faptul ca instanta a dispus reintegrarea pe acelasi post cu aceleasi atributii si sarcini. Daca insa ele se schimba, mai corespunde asta reintegrarii asa cum a dispus-o judecatorul?
Am fost anuntat ca s-a facut actul de reintegrare. Inca nu l-am vazut, mi-l vor aduce in cursul zilei pt. semnare.
Eu lucrez de doua saptamani deja, actul (asta mi s-a spus deja) este retrodatat pe data cand am inceput lucrul.
Nu s-a facut o predare-preluare (am fost totusi "plecat" mai mult de 1 an).
Nu mi se permite accesul la niciun act care contine lucruri legate de finante sau organizatorice. Sunt totusi director executiv. La fel nu mi se permite sa emit niciun act, nu am acces nici la stampila firmei.
Nu mi s-a restabilit accesul la emailul de serviciu.
(Toate acestea se fac pt. ca sa nu pot vedea ce sifonari de fonduri s-au facut in perioada in care am lipsit.)
Totodata inca nu mi s-au platit salariile restante si contributiile CAS/CASS asa cum prevede decizia instantei. Nici in Revisal nu sunt la zi.