avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de munca fara CI?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de munca fara CI?

Buna ziua,

Recent am implinit 18 ani si nu am avut C.I. din motive personale. Am fost ieri sa imi fac una deoarece am nevoie la un loc de munca pe perioada verii, dar eliberarea mi s-a spus ca se face in 30 zile.
La locul de munca unde vreau sa aplic am nevoie de carte de munca si patronul mi-a spus ca daca imi face am nevoie de Buletin, dar cum am scris mai sus, nu il am 30 de zile.. :(
As putea face cumva sa imi fac carte de munca fara C.I.(Buletin) sau as putea scoate ceva dovada cum ca sunt in perioada in care astept Buletinul? Ceva act provizoriu. VA ROG AJUTATI-MA, am nevoie URGENT de acest loc de munca.
Astept sfaturi sau raspunsuri, multumesc. :)
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:07, 1 Iulie 2016
Pasaport aveti ?
Din cate inteleg eu dvs. nu ati avut pana acum niciodata buletin, ceea ce inseamna ca functionarul a avut dreptate. Trebuie sa se faca o identificare a dvs.care dureaza. Faptul ca dvs, ati neglijat acest aspect de intrare in legalitate nu inseamna ca ar putea fi cineva mai vinovat decat dvs. Dar puteti solicita serviciului de evidenta o adeverinta din care sa rezulte ca ati inaintat actele in vederea obtinerii unei carti de identitate, cu toate ca aceasta nu va ajuta in sensul ca nu vi se poate face un contract de munca pe baza ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - pierdere certificat nastere, buletin expirat ramoducu ramoducu buna ziua..e o chestiune complicata si nu stiu cum se procedeaza..locuiesc in straintate cu logodnicul meu de 2 ani..nu mi-a putut face acte din cauza ca ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate ramona1990 ramona1990 Bună ziua as vrea sa mă ajutați, mama mea locuiește la tara la tatăl meu acesta nu vrea sa o ia în spațiu, buletinul mamei a expirat de anu ... (vezi toată discuția)
In lipsa actului de identitate la schimbarea acestuia... viobarbu viobarbu Buna ziua! Am fost in urma cu 2 saptamani sa imi schimb cartea de identitate, iar cea noua imi va fi eliberata pe data de 27.09. Intre timp trebuie sa ridic ... (vezi toată discuția)