avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Persoana la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Persoana la intretinere

In momentul in care 2 persoane se muta de la apartamentul lor, in alt bloc, si acolo platesc intretinere, lunar, in momentul in care se mai intorc pe acasa 10,12 zile, la apartamentul lor proprietate, trebuie sa fie din nou trecute la intretinere, la ei la bloc?Sau se aduce adeverinta de la locul unde se mutase, si unde platesc deja lunar intretinerea? Exista vreo lege care sa mentioneze acest lucru? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:54, 1 Iulie 2016
Conform dispozitii in vigoare locatarul detine obligatia sa solicite inregistrarea in evidente in situatia in care locuieste provizoriu sau definitiv mai mult de 15 zile/luna in imobilul de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Musafir la bloc victor1906 victor1906 Buna ziua. Daca am musafir la bloc dupa cat timp trebuie sa-i declar prezenta la Politie si daca trebuie si el inclus la cheltuielile comune la asociatia de ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere a unei persoane care este la randul ei proprietar a2ioio a2ioio Buna Ziua. Daca ma puteti asista, va rog, in situatia in care avem doua persoane care detin un apartament in Bucuresti (adica eu si prietenul), si daca ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare declarat la asociatie relunelu relunelu buna ziua. Am vandut apartamentul,am declarat schimbarea propietarului la finante.In continuare locuiesc in apartament(cu abitatie de un an)si vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)