avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Telefon mobil de calitate slaba
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Telefon mobil de calitate slaba

Buna ziua ,am o problema cu cei de la rds ,in aprilie am achizitionat un telefon mobil cu plata in rate la un abonament rds,telefonul sa dovedit a fi nefunctional ,dupa patru servisari ,mi sa dat un alt telefon ,care are aceleasi probleme ca si primul ,adica ,touch care nu functioneaza la fel tot timpul ,telefonul se inchide in timpul convorbirii,intrebarea este urmatoarea ,cum pot sa nu mai platesc rate ptr ac tel ,nu mai doresc sa am acest telefon , doresc rezilierea contractului cu privire la acest telefon ,m am saturat de aceasta situatie in cond in care imi platesc facturile fata de acesta firma ,am mers intr un sediu rds si le am explicat sit dar au ridicat din umerii si mi au ras in nas
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:18, 4 Iulie 2016
Se poate solicita rezilierea ctr de vanzarea in instanta pentru ca nu va repara/inlocuiesc bunul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate si lipsa servicii de date mobile Bianca Bella baci Bianca Bella baci Buna ziua, as dori un sfat si pasii de urmat in urmatoarea problema.Detin 3 abonamente de telefonie mobila la Rds,mentionez ca nu este terminata perioada ... (vezi toată discuția)
Doresc sa reziliez contactul cu rds pt internet si cablu aynur_007 aynur_007 pe data de 15.05.2008 am semnat contractul cu rds pentru internet, cablu +tel mobil si tel fix (pana la data de azi tel fix nu e instalat la nimeni din bloc)la ... (vezi toată discuția)
Model cerere de reziliere aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa cererea de reziliere a serviciului de internet trebuie sa contina si altecva decat ceea ce am scris eu mai jos? trebuie sa mentionez ca astept raspuns scris de ... (vezi toată discuția)