avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare SRL-D pe cod Caen secundar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare SRL-D pe cod Caen secundar

Am înființat un SRL-D cu activitatea principala cod Caen 4520, însă mi s-a spus ca este nevoie de autorizație de la RAR, (ceea cea costa )in actul constitutiv sunt active alte coduri Caen 2312, as putea face autorizația pe codul Caen secundar ?

Alte discuții în legătură

Infiintare srl - activitati secundare criss1974 criss1974 Buna ziua,Vreau sa stiu daca pot infiinta un SRL cu obiect principal de activitate cod caen 4776 - pet shop,iar ca activitati secundare sa trec toate ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod principal caen la srl-d patriciam patriciam Buna, Sunt SRL-D infiintata cu CAEN principal in comert4774 Se poate schimba cod CAEN principal in cod 8690 si totodata sa ramana ca si activitate secundara ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv si cod caen ContSters15714 ContSters15714 Buna Detin o societate care a avut ca activitate principala codul 4941 si activitate secundara: 4530 si 4520. Deoarece activitatea principala nu mai este am ... (vezi toată discuția)